Welkom bij Accumen detachering

Webdefinities

Detachering is het uitlenen van werknemers aan een derde partij. Een detacheringsbedrijf verschilt van een uitzendbureau daarin dat een detacheerder alleen maar mensen in eigen dienst heeft. Een uitzendbureau heeft zowel mensen in dienst als mensen die tijdelijk worden uitgezonden. http://nl.wikipedia.org/wiki/Detachering

Er wordt wel eens gevraagd: wat is detachering eigenlijk? Is staffing interim, bemiddelen, makelen? Het antwoord is telkens: nee.

Detachering is meer dan staffing, detacheren is een oplossing. Accumen detachering is een oplossing voor dat fenomeen dat bedrijven zo fantastisch maakt en dat het bedrijfsleven zo kenmerkt: “ondernemen”.

Accumen detachering biedt de mogelijkheid aan onze klanten om talenten in te huren op lange termijn.

Onze partners hebben jarenlange ervaring in detecteren van detachering profielen en de professionals continue bij te scholen.

Dit maakt dat de gedetacheerde profielen kiezen voor Accumen detachering voor de lange termijn. Klanten genieten hier ook van de stabiele professionals die u projecten ondersteunen op lange termijn.

“Eat your own dogfood” principe. Beide Partners hebben ook detachering profielen van Accumen binnen hun bedrijven Nessi alsook IT Dude.

U heeft een detachering opdracht voor ons? Contacteer ons vandaag

U wenst ons ACCUMEN detachering team te versterken? Stuur ons gerust uw cv. Wij zoeken continue gedreven business professional die samen met ons de ACCUMEN detachering unit verder uitbouwen.

Tot binnenkort,

Kris en Frederick