Accumen Try & Hire is een aantrekkelijk alternatief van werving en selectie. De zogenaamde ‘Try & Hire’ is een model tussen vaste en tijdelijke tewerkstelling: In de dagelijkse werkomgeving kunnen de werkgevers en werknemers beter te begrijpen en beslissen na 6 tot 12 maanden of er een mogelijkheid is tot samenwerking op langere termijn.

Budget vriendelijk:
Dit kan te maken hebben met budgetten die moeten vrijkomen ( headcount freeze, no budget,…) alsook bedrijven die bepaalde vaardigheden buitenshuis houden. Na de afgesproken tijd gaat de bediende automatisch over naar de werkgever, dit zonder additionele kost. De desbetreffende persoon komt dus volledig bij het bedrijf te werken maar is in dienst van ACCUMEN. Voor werkgevers, hier is het voordeel is dat ze de prestaties en de integratie van de werknemers over een langere periode kunnen controleren..

Flexibiliteit:
Dankzij het niet-bindend contract weten beide partijen dat je start met het creëren van een solide basis voor een succesvolle samenwerking . Na 6 tot 12 maanden “Try & Hire” kan het bedrijf de werknemer volledig kosten loos overnemen, . Dit maakt de “Try & Hire” formule een meer aantrekkelijke optie en is ook budget vriendelijk.

Contacteer ons:
U wenst contact over een mogelijke zoektocht in deze formule : info@accumen.eu