Wat houdt werving en selectie precies in?

Onze werving en selectie is specifiek gericht op het vinden van de perfecte medewerker voor uw bedrijf of project. Dit houdt in dat de kandidaat niet alleen over de juiste competenties en ervaring beschikt, maar ook past bij de bedrijfswaarden.

Of u nu op zoek bent of aan het werven en selecteren bent naar iemand voor een permanente aanstelling of eerder een tijdelijk project, de specifieke werving en selectie procedure van Accumen bezorgt u de best mogelijke match, aan de hand van de eigenschappen van de kandidaat en uw doorgegeven vereisten.

Werving en selectie, het proces van het vinden, selecteren en aanstellen van kandidaten voor een specifieke functie of voor een specifiek project, is een proces waar Accumen in gespecialiseerd is.

Voor welke werving en selectie kunt u bij ons terecht?

Accumen heeft jarenlange werving en selectie ervaring met het selecteren en aanwerven van personeel voor de meest uiteenlopende bedrijven in alle sectoren. Zo zorgen we ondermeer voor de aanstelling van:

  • Permanente medewerkers
  • Executives
  • Freelance experts voor specifieke deeltaken van uw project

Hebt u nood aan een werving en selectie /headhunting opdracht van een bepaalde vacature of een medewerker op tijdelijke of freelance basis? Contacteer ons vrijblijvend en we bespreken samen met u de mogelijkheden. Vooraleer wij van start gaan heeft u een gesprek met 1 of beide van de partners, zijnde Kris Deroo en/of Frederick De Sloover vooraleer we van start gaan.

Beide heren hebben de business ervaring langs de operationele kanten om de juiste persoon binnen uw organisatie te plaatsen.

Interessante Artikels Werving en Selectie

Sales medewerker
Vlot, sociaal en betrouwbaar – slechts enkele eigenschappen van de perfecte medewerker. Maar welke eigenschappen geeft een sales medewerker nog nodig om goed mee te draaien. Naast enkele algemene kenmerken zijn er nog enkele eigenschappen die niet zo voor de hand liggen.

Headhunter bureau
Een headhunter / werving en selectie bureau recruteert actief de juiste mensen om bepaalde posities te vullen bij bedrijven of organisaties. Aangezien vacatures die zonder recrutering worden opgevuld, meestal maar traag opgevuld worden, en niet altijd door de geschikte persoon, kan een headhunter bureau erg van pas komen.

Contacteer ons omtrent uw werving en selectie opdracht